Energy efficieny in FKE'S laboratories - Lim, Hong Chin, 1988-; Mohammad Yusri Hassan, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012