Rescue robot - Go, Ting Loong, 1989-, author; Zool Hilmi Ismail; Fakulti Kejuruteraan Elektrik 540663 (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012