Multiuser wireless pulse oximeter for medical care monitoring system [electronic resource] - Muhammad Hazmi Mokhtar, 1989-, author; Mohd. Kamal A. Rahim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012