Fotograf udara kawasan Skudai [electronic resource] : data berdigit siri L59S, skala 1:40,000, siri L1S : skala 1:20,000 , siri L2S : skala 1:10,000 - Malaysia. Direktorat Pemetaan Negara; Malaysia. Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar. Jabatan Ukur dan Pemetaan (Kuala Lumpur : JUPEM, 2012)
ASCII format