Simple structure of power divider with enhanced spurious suppression - Hazwani Jaffar, 1989-; Mazlina Esa; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012