Development of switch mode power supply for gel electrophoresis unit [electronic resource] - Lim, Nguk Jie, 1988-; Muhammad Arif Abdul Rahim; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012