Machine vision and depth perception using microsoft kinect sensor - Muhammad Azfar Md. Yusof, 1989-, author; Zool Hilmi Ismail, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012