Modelling of autonomous helicopter - Muhammad Zulfaqar Azmi, 1988- , author; Kumaresan Danapalasingam, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012