The development of human head phantom for microwave imaging system [electronic resource] - Noor Redzuan Sulaiman, 1989-; Norhudah Seman; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012