The performance simulation of semiconductor lightning eliminator (SLE) using CDEGS software - Mohd. Hanif Harun, 1988-, author; Zulkurnian Abd. Malek, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012