Fire fighting robot - Sashikumar Ram Kumar, 1988-, author; Shafishuhaza Sahlan, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012