An electronic stethoscope based on wireless bluetooth - Siti Madihah Mazalan, 1989-; Abd. Rahim Abd. Rahman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik Perubatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012