Rekabentuk dan analisis penuras lulus jalur tercetak gelombang mikro menggunakan perisian PUFF - 262707 Mohamad Razali Nasir @ Nasri (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999