Kajian topikal kemudahan aksesibiliti golongan orang kurang upaya di dalam konteks rekabentuk perbandaran - 283157 Nasrul Azri Mohd. Nasir (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Topical Study (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006