Durability of geopolymer mortars using agro-industrial waste - Nur Farhayu Ariffin, 1987-; Muhammad Aamer Rafique Bhutta; Mohd. Warid Hussin; Fakulti Kejuruteraan Awam (2012)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Bahan)) - Universiti Teknlogi Malaysia, 2012