Sinaran RF dan kajian medan antena telefon bergerak - 236567 Mohamad Zaidi Mohd Yasir (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999