Early fire warning system - Zuhaime Musa, 1988- , author; Abu Bakar Mohammad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012