Electro-mechanical artifical insemination device - Wan Nadia Wan Ishak, 1988-; Shafishuhaza Sahlan, superviso; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012