Modul pendekatan pendidikan integrasi holistik dalam latihan penguruan pendidikan teknik dan vokasional di Universiti Teknologi Malaysia - 491260 Muhamad Afzamiman Aripin; Rohana Hamzah, supervisor; Fakulti Pendidikan (2012)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Teknik dan Vokasional)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012