Ciri-ciri kreativiti bakal guru Fizik dalam latihan amali fizik dan projek inovasi fizik [electronic resource] - 493603 Lilia Ellany Mohtar (2012)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012