Safety mechanical audit procedure in construction site - Ku, Sim Aik, 1961-; Izman Sudin; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008