Dual polarized aperture coupled microstrip antenna array at 5.8 GHZ - Abdulrahman Kanaa, 1985-; Muhammad Ramlee Kamarudin; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2012)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik dan Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012