Graphene nanoribbon based CMOS modelling - Ahmed K. Jameil, 1979-; Mohammad Taghi Ahmadi; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2012)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Komputer dan Sistem Mikroelektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012