Kesediaan, kecenderungan dan kemampuan pelatih inkubator di pusat Latihan Giatmara Negeri Perak terhadap kerjaya keusahawanan - Intan Solehah Abdul Samad, 1986- author; Yahya Buntat, supervisor; Fakulti Pendidikan (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2013)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013