Perisian untuk mengira denyut yang dihasilkan oleh gnathomenus petersii dengan menggunakan borland C++ builder - 261137 Mohd. Helmy Mat Hamdan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik ) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999