Peti keselamatan kegunaan awam dengan kawalan PLC - 261150 Mohd. Zahirul Hasni Zaminazha (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik ) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999