Design of a wideband aperture coupled dielectric resonator antenna - Guan, Chai Fu, 1984-; Haizal Jamaluddin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2012)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik dan Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012