Air conditioning system design for Sabah Education Complex - Mohd. Sopian Yahya, 1965-; Mohd. Yusoff Senawi, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009