Android application for child with learning difficulties - Ng, Kien Heng, 1989-, author; Azizah Abdul Rahman, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Sistem Pangkalan Data)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012