Continuous dynamic Bayesian network for gene regulatory networks modeling - Norhaini Baba, 1988-, author; Mohd. Saberi Mohamad, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Bioinformatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012