The measurement of thermoelectric pontential coupling coefficient for sandstone rock sample - Mohamad Kamil Saharuddin, 1989-, author; Mohd. Zaidi Jaafar, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Petroleum dan Tenaga Diperbaharui (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper Sarjana Muda Kejuruteraan (Petroleum) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012