Tahap ketangkasan pemain bola jaring mengikut kategori umur bawah 15, 18 dan 20 tahun - Nur Ezzaini Mohd. Nor, 1988- author; Halijah Ibrahim, supervisor; Fakulti Pendidikan (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2013)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013