Embedded processor instruction set customization for network processing : a case of Nios 11 - Mohammad Imaaduddin Mohammad Zaki, 1983-; Muhammad Nadzir Marsono, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Komputer dan Sistem Mikroelektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011