Ku band slot antenna for radar and satellite applications [electronic resource] - Nor Liza Tumeran, 1984- (2011)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik dan Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011