Two time scales multivariable PID control - Suliman Mahmoud Alhashmi Ahmad, 1981-; Norhaliza Abdul Wahab, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011