A study of smart shopping system using radio frequency identification - Rospi Mat Husin, 1978-; Salinda Buyamin; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011