Exergy analysis on a water tube boiler - Shahrom Nizam Sukri, 1986-; Amer Nordin Darus; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009