Shear behaviour of reinforced concrete beams strengthened with carbon fibre reniforced polymer fabrics - Mohd Yunus Ishak, 1964-; Abdul Rahman Mohd. Sam; Fakulti Kejuruteraan Awam (2012)
Thesis (Doktor Falsafah (Kejuruteraan Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012