Pengaruh fenomena EL-NINO dan LA-NINA terhadap corak pasang surut di Malaysia - Mohd. Hilmi Abdullah, 1983-; Mohd. Razali Mahmud, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2012)
Thesis (Sarjana Sains (Hidrografi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012