Routine maintenance cost for heavy loaded road segments - Hary Prasetya, 1979-; Fadhlin Abdullah; Fakulti Alam Bina (2012)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Kontrak Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012