Value engineering in road construction at expansive soil problem - Hardiansyah Putra; Zakaria Mohd. Yusof, supervisor; Fakulti Alam Bina (2012)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Kontrak Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012