Termination of contract : abandonment of work - Mohd. Nur Iman Al Hafiz Mohd. Jamil, 1987-; Jamaluddin Yaakob, supervisor; Fakulti Alam Bina (2012)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Kontrak Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012