Dynamic behavior of fiber reinforced composite slab induced by human walking - Leila Soufeiani, 1982-; Ahmad Kueh Beng Hong, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2013)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013