Effect of fine aggregate angularity on rutting resistance of asphalt concrete AC10 - Izzul Ramli, 1988-; Haryati Yaacob; Norhidayah Abdul Hassan; Fakulti Kejuruteraan Awam (2013)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan dan Jalanraya)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013