The effect of rubber dipping by-product on bitumen properties - Ruzaini Mohamad Khalid, 1986-; Che Ros Ismail; Fakulti Kejuruteraan Awam (2013)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan dan Jalanraya)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013