Mengitari orbit sayembara : Laporan penilian sayembara fiksyen sains dan teknologi UTM-Kumpulan Utusan Malaysia musim ke-2, Majlis penyampaian hadia & pelancaran karya pemenang (Skudai : Penerbit UTM Press, 2012)
PRZSL