The effect of rubber dipping by-product on bitumen properties [electronic resource] - Ruzaini Mohamad Khalid, 1986-; Fakulti Kejuruteraan Awam (2013)
Thesis Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan dan Jalanraya)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013