Structural analysis for offshore riser pipeline design - Abd. Aziz Adam; Ahmad Zafri Zainuddin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009