Design development of Vespa Scooter - Amizah Md. Yusoff, 1984-; Kamal Azam Bani Hashim; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Rekabentuk Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009