Control of gantry crane system based on fuzzy logic technique - Azlia Abdul Rahman, 1984-; Abdul Rashid Husain; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2013)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013